PROFESSIONEEL UITGEVOERDE TEGELWERKEN

Vertrouw op TM Tegel- & badkamerrenovatie voor het professioneel uitvoeren van al uw tegelwerken in Antwerpen en omgeving. Deze renovatiespecalist gaat zowel binnen als buiten ijverig voor u aan de slag. Hij gebruikt daarbij steeds kwaliteitsmaterialen zodat het resultaat stevig en duurzaam is. Zaakvoerder Thierry ijvert bij elk project immers voor topkwaliteit.

TEGELWERKEN VOOR BINNENSHUIS

TM Tegel-, badkamer & renovatiewerken doet tegelwerken in alle ruimtes in uw woning. Deze vloerspecialist plaatst alle soorten vloer- en wandtegels zoals keramiek, natuursteen, mozaïek en meer exclusieve tegels. Daarnaast zorgt hij ook dat alle isolatie- en chapewerken perfect worden uitgevoerd. Dat kan zowel gelijmd als met mortel.

TERRAS

Ook buitenshuis stroopt deze vloerder graag de mouwen voor u op. Hij is de perfecte partner om uw terrassen vakkundig en duurzaam te plaatsen. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak dus gerust een afspraak met TM Tegel- & badkamerrenovatie voor uw tegelwerken in Antwerpen dichtbij Kapellen, Brasschaat en Merksem. Ook als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over verbouwingen kunt u contact opnemen met deze renovatiespecialist. De opmeting en offerte zijn geheel vrijblijvend.